Очевадно е, че напоследък фолк идолът Азис се е стопил, до степен, че да успее да облече корсет не просто като на колежката си Галена от клипа й „С кое право“, а именно нейният.

Блондинът призна, че тя му е услужила с личния си аксесоар, с който е на обложката на новия му албум "Гадна  Порода":

„Да!.. Корсетът, с който съм е на Галена!!! Не виждам причина да не си даваме дрехи един на друг. Лично аз съм горд, че успях да вляза в корсета на Галена - нещо, което много малко жени в БГ могат. Какво остава за мъже!! Дерзайте злобари... Ако се наложи ще отслабна толкова, че ще се появя и с рокля на Глория!!!!“, закани се изпълнителят.

*Азис

Макар Азис вече да не е в редиците на „Пайнер“, явно си е запазил добрите отношения с колежките, та чак си заемат дрешки.

Неотдавна той сподели, че в борбата с килограмите му е помогнала диетоложката Енджи Касабие, пише bliasak.bg.

*Галена

След няколкогодишна пауза, Кралят на попфолка се завръща с албума "Гадна  Порода". В него са включени 12 песни. В новия проект на звездата на Diapson Records място намират вече издавани досега сингли, които публиката познава добре. В CD-то са включени и последните три супер успешни песни на звездата – с Тони Стораро, Устата и Ванко 1.

Разбира се, в новия албум на ефектният блондин присъстват и актуалните му хитове „Мразиш” и „Няма накъде”. Освен познатите песни Азис ще зарадва многобройните си почитатели с чисто новата песен „Гадна порода”, дала заглавие и на албума му.

Като специален подарък за феновете си, Азис е включил в CD-то и една народна песен – „Заправил Господ манастир”, поднесена в модерен аранжимент и допълнена от виртуозно вокално изпълнение.

Вижте видео: 

Азис промо на "Гадна порода"

Галена - "С кое право"